Makaronowo - KONKURS 'Barilla na rozgrzewkę'

wtorek, marca 10, 2015

 Na wstępie powinnam zapytać, czy lubicie gotować, jednak zapytam trochę z nieco innej strony...
Lubicie jeść? 
Lubicie makarony?
Lubicie potrawy gdzie głównym składnikiem jest makaron?
Jeśli Twoja odpowiedź brzmi TAK, ten konkurs jest właśnie dla Ciebie! 

 Ja kocham jeść! Najbardziej smakuje mi domowe, polskie jedzenie. Makarony oraz kaszę jadam równie często, dlatego też różnego rodzaju zapiekanki makaronowe, potrawy gdzie występuje makaron zajadam z wielkim apetytem.
W drugiej ciąży nie jestem zwolenniczką mięsa, dlatego też makaron, ryż, kasza to dla mnie numer jeden!

Dzięki współpracy z marką Barilla, przygotowałam dla Was konkurs, w którym możecie wygrać:

  • 3 opakowania makaronu Barilla 
  • specjalna łyżka do makaronu
  • minutnik kuchenny
Co trzeba zrobić? 
  • W komentarzu pod grafiką konkursową na Facebook'u odpowiedzieć krótko na pytanie: 

" Co wyróżnia makarony Barilla?

  • Udostępnić publicznie grafikę konkursową [Kliknij]
  • Polubić profil sponsora nagród [Kliknij]

 Wasze zgłoszenia przyjmuję od dziś do 19.03.2015. Z pośród wszystkich komentarzy wybiorę 3 najciekawsze odpowiedzi, które nagrodzę zestawem nagród.
Wyniki zostaną ogłoszone na blogu w przeciągu 4 dni od zakończenia konkursu poprzez aktualizację. 
Wysyłka tylko na terenie Polski.


Oczywiście jeśli macie jakiś dobry przepis na makaronową potrawę, podzielcie się tu pod wpisem bądź pod zgłoszeniem w konkursie! ;)

Aktualizacja! Wyniki.
Zestaw makaronów oraz gadżety od Barilla, otrzymują:
- Zbigniew Widlarz
- Natalia Bielak Jarocka
-Kamila Łabutka 

Gratuluję serdecznie!
Na Wasze adresy do wysyłki czekam do niedzieli wieczorem!


Przeczytaj również

3 komentarze

  1. Moja zapiekanka!

    Podsmażamy kawałki piersi z kurczaka
    na oliwie z oliwek , solimy i pieprzymy,
    dodajemy przyprawę do kurczaka. Pieczarki kroimy i podsmażamy,
    przyprawiamy. Brokuł gotujemy al dente. Makaron
    gotujemy również al dente. Kroimy mozzarellę. Wszystkie składniki
    mieszamy w naczyniu do zapiekania. Przygotowujemy sos- śmietanka 30%,
    sól , pieprz, zioła prowansalskie, oregano i bazylia / lub takie jakie lubimy/. Redukujemy na
    wolnym ogniu.Polewamy zapiekankę i mieszamy. Wstawiamy do piekarnika na
    20 min, ok 200 st.Smacznego!

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo dziękuje za wyróznienie :-)

    OdpowiedzUsuń

Facebook

Prawa autorskie

Nie wyrażam zgody na kopiowanie zdjęć i tekstu, przetwarzanie (w całości lub części) bez mojej zgody. W przypadku nieuszanowania praw autorskich na podstawie art.78, art.81 Ustawy o Prawie Autorskim oraz prawach pokrewnych z dn. 04.02.1994r. sprawa zostanie skierowana do odpowiednich organów.